Om oss

Standard Skigard

Klassisk Skigard er et selskap som reiser skigarder i nesten hele Norge. Vi har kombinert den velprøvde teknikken fra gamle håndverkstradisjoner med moderne teknologier innen virksomhetsledelse, slik at vi kan forbli lojale til de tradisjonelle metodene for reising av en skigard, samtidig som vi er ledende innenfor virksomhetsfeltet vårt når det gjelder materialkvalitet, logistikkoptimalisering, prosjektgjennomførelse og kostnadskontroll.


Om oss

Som et team av utenlandske skigard-byggere, må vi overholde de høyeste standarder, og overgå forventningene med hver eneste kontrakt, slik at vi kan opparbeide oss tilliten til våre norske kunder.

Fordeler

Skigarder gjennom øynene til en utlending

Et avgjørende møte:
For omtrent ti år siden, i forbindelse med mitt første besøk noensinne i Norge, møtte jeg den norske skigarden, og ble fascinert av dette hellige og dypt tradisjonelle norske håndverket.

Som en ung litauer, med en kjærlighet til håndverk og profesjonelt arbeid med tre, ble jeg betatt av formen, materialene, den estetiske tiltrekningskraften og selve arbeidet med treet ved reising av en skigard.

Alt som gjaldt skigarder fremsto som magisk for meg, og jeg gjorde det til mitt eget personlige oppdrag å lære fra de mest erfarne lokalt gjerdebyggerne, slik at jeg kunne utvikle mine evner og bli den beste på skigarder.

 
 

Miljøvennlig

I dag er jeg stolt over å lede et selskap innenfor resing av skigarder som er i vekst – Klassisk Skigard – og som betjener kunder i nesten hele Norge.

Etterspørselen etter skigarder har blomstret i Norge av mange årsaker, slik som at det blir mer populært å bo på landsbygden, og at det er flere som setter pris på de miljømessige fordelene med denne inngjerdingsløsningen.

Vi i Klassisk Skigard har som mål å være i fremkant av markedet når det gjelder kvaliteten til materialer, og levetiden til gjerder og porter, samtidig som vi strengt overholder de tradisjonelle metodene når det gjelder reising av en skigard.

Det handler om respekt

Vi i Klassisk Skigard skjønner at noen nordmenn er skeptiske til tanken på skigard-eksperter fra Litauen, og ikke Norge.

Kan utlendinger mestre denne utpreget norske tradisjonen? Kan de forstå alle detaljene og nyansene?

Det er naturlige spørsmål, og vi er opptatt av å besvare dem, og vise vår forpliktelse til å hedre de norske tradisjonene og livsstilen.

Som et tegn på respekt, har vi lært oss å mestre kunsten å reise skigarder så godt som vi evner.

Adm. dir. Arnas Puodžiukas
Arnas Puodziukas

Få et tilbud

Oppgi nødvendig informasjon ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.