Sertifikater

Strongest in Lithuania 2020

Selskapet vårt oppfyller alle krav til «Sterkest i Litauen», inkludert pålitelighet, økonomiske ansvarlighet, bidrag til økonomisk utvikling og en rettferdig forretningskultur.

klassiskigard-certificate-sdg

Arbeidssikkerhetssertifikat

Selskapet vårt har en SDG-sertifisering for sikkerhet på arbeidsplassen. Det betyr at alle våre ansatte er kjent med sikkerhetskravene, både når du utfører arbeid på fabrikken vår og andre steder.

klassiskigard-certificate-tanalith

Tanalith Impregneringssertifikat

Vi behandler materialene med sikre miljøvennlige behandlingsmetoder fra sertifiserte selskaper. Tanalith er anerkjent i Europa og Skandinavia som en godkjent behandlingsmetode, som ikke inneholder noen forbudte kjemiske stoffer.

klassiskigard-certificate-fsc

FSC-sertifikat

Den meste av tømmeret vårt har den globalt anerkjente FSC-sertifiseringen, noes om betyr at tømmeret kommer fra ansvarlig administrerte skoger, noe som gir sosiale, miljømessige og økonomiske fordeler.

klassiskigard-certificate-wp

Tre tørkesertifikat

Når tømmeret vårt trenger å tørkes, gjøres det utelukkende i miljøvennlige høykvalitetsanlegg for tørking av tømmer.

klassiskigard-certificate-ce

CE utstyrssertifikat

Alt vårt utstyr er CE-sertifisert, noe som betyr at det samsvarer med kravene til helse, sikkerhet og miljø i den Europeiske Unionen.

klassiskigard-certificate-kpf

EUs økonomisk støtte

I 2019 kvalifiserte selskapet seg til økonomisk støtte fra den Europeiske unionen, for å kjøpe nytt moderne utstyr. Selskapet har oppfylt alle betingelsene, og vi har opprettholdt vår forpliktelse til å utvikle forretningen vår, og skape arbeidsplasser.

Få et tilbud

Oppgi nødvendig informasjon ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.