Noen selskaper gjør feil

skigard

Skier blir plassert med veldig små mellomrom eller ingen mellomrom. Når snøen smelter, blir gjerdet utsatt for stor trykk, snøen kan ikke passere mellomrommet, og dermed brytes staur eller gjerdet vipper.

Hvorfor gjøres dette: montering uten mellomrom tar betydelig mindre tid og er enklere.

skigard

Gjerdet støttes opp med ekstra staur på et flatt sted. Når gjerdet er montert riktig det er ikke nødvendig å støtte det med ekstra staur på et flatt sted. Ekstra støttestaur på skråningen er en forståelig og effektiv løsning.

Hvorfor gjøres dette: feil valg av skier, usikkerhet i gjerdet.

 
skigard

Skigard monteres nedover fra fjellet. Skigard må alltid monteres fra bunnen av fjellet. Ved å montere på denne måten, tar det betydelig mer arbeid, da nesten hver ski må forkortes, mye mer tid blir brukt, men skiene får støtte og vil ikke skli ut av gjerdet over tid.

Hvorfor gjøres dette: brukes betydelig mindre materialer og tar mindre tid.

skigard

Ståltråd ikke er festet nederst (eller bare festet på 1 ski). Hver ski må være festet minst to steder på gjerdet. Riktig festing nederst gir stabilitet og styrke til skigarden når snøen smelter.

Hvorfor gjøres dette: tar mindre tid og har en lavere kostnad for skigard.

 
skigard

Ingen skruer brukes i gjerdet. Selvfølgelig ble ingen skruer brukt i tradisjonelle skigarder, men la oss ikke glemme at nå vil vi alle ha en så kvalitativ og langvarig gjerde som mulig.

Hvorfor gjøres dette: tar mindre tid og har en lavere kostnad for skigard.

skigard

Bruker staur som er av AB (III) eller B (II) klasse. Du kan ikke merke dette med det blotte øye, men disse typene impregnering er ikke egnet for direkte kontakt med jorda, noe som har en stor innvirkning på levetiden.

Hvorfor gjøres dette: disse metodene for impregnering er betydelig billigere, og det er heller ikke nødvendig å tørke treet før impregnering.

Få et tilbud

Oppgi nødvendig informasjon ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.